Lysandra's World

Dont Get Me Wrong

Hälsosamt värre

Ta kontroll över sitt liv
Nu har jag varit cigarett fri i snart en månad. Det känns så bra. Det känns som när man har tryckt i sig en hel chips påse och sen dricker typ en liter vatten för att rena sin kropp och sin själ och så känner man sig som livets mest hälsosamma person och tror att man ska ha Gwyneth Palthrows kropp om tre minuter. Tyvärr fungerar det ju inte så men det är ju helt klart en bit på vägen! Och det är detta också. Jag menar jag skadade min kropp under många år och mina lungor är nog antagligen lite halvgråa, men man kan inte göra det ogjort utan man får bara ta nya tag och börja om! Det är ju inte värre än så.

Nu
har jag kört med e-cigg i två veckor och det fungerar superbra. Jag älskar att man kan ha olika smaker i dom precis som att man kan köpa cigaretter med olika smaker. Mitt klaraste minne av en e-cigg är när min pojkvän i högstadiet köpte en och vart helt klart den coolaste killen i skolan. Nu sitter jag här flera år senare med en egen och har påbörjat ena nytt, hälsosammare kapitel i mitt liv. 

Jag tänker också att jag ska börja träna så småning om, men jag känner att jag inte ska börja med allt nytt på en och samma gång. Min kropp kommer ju troligen få en smärre chock och dö av allt hälsosamt! Nä jag väntar nog med träningen och fokuserar på att klara av de första åtta veckorna som rökfri, jag har nämligen läst att det tar åtta veckor att bryta en vana, jag vet inte om det stämmer men jag klänger mig fast vid det eftersom att jag känner att jag kanske kan klara av det! Heja hälsan!