Lysandra's World

Dont Get Me Wrong

Snygga skjortor

Det är kul med kläder och det finns så mycket bra som man kan hitta och speciellt nu när det är rea och man är sugen på att hitta lite roliga kläder till olika tillfällen under sommaren. Det finns väldigt mycket bra online som man kan hitta och som man kan köpa. Man skulle till exempel kunna bra och fina skjortor. Min man köptes jätte fin skjorta igår och det var roligt för honom, han tycker om skjortor och det är ju kul när man hittar något som man verkligen tycker är kul och det är ju super när det går att hitta till bra pris.

Kul med lite nytt 

Ja det är ju det och  man vill ju gärna hitta saker som man tycker om och som kan göra att man känner att det känns lite roligare än om man inte skulle göra det. Så man sak passa på att kolla online och i affärerna efter lite nytt och fräscht som man känner att man behöver och som man kommer att känna sig fin i. Det är ju det man vill och man vill ju hitta kläder som man känner är kul och nåt som man vill ha på sig och som man inte kommer att tröttna på på en gång. 
Det är skönt när man hittar kläder som man trivs med och som man kommer att vilja ha en längre tid. Då kommer det att kännas lite roligare och mer spännande. Ja det finns så otroligt mycket kul när det kommer till kläder och det är ju härligt när man känner att man hittar sånt som man har gått och spanat på lite grann och sen så kan man skaffa det. Det är lite extra kul och något som man vill och gärna vill ha när man ska skaffa lite nytt.